Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Όλοι εμείς στην «Ελληνική Αγωγή» πιστεύουμε ότι η εισαγωγή των παιδιών στην αρχαία ελληνική γλώσσα από μικρή ηλικία, ει δυνατόν από το Νηπιαγωγείο, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς φέρνει τα παιδιά σε επαφή με έναν από τους πλουσιότερους πολιτισμούς της ανθρωπότητας. Μέσα από αυτό το βιβλίο τα παιδιά μπορούν να μάθουν τις πρώτες τους λέξεις στα Αρχαία Ελληνικά με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο. Το βιβλίο χωρίζεται σε 24 κεφάλαια, ένα για κάθε γράμμα, με εύκολες και προσεκτικά σχεδιασμένες σύντομες ασκήσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν και να κατανοήσουν τα γράμματα και μαζί με αυτά, τις πρώτες τους λέξεις στα Αρχαία Ελληνικά. Η γλώσσα είναι η πύλη για την κατανόηση κάθε πολιτισμού. Πόσο μάλλον για τον ελληνικό, έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στον κόσμο! Η εισαγωγή στα παιδιά στα Αρχαία Ελληνικά από μικρή ηλικία  προσφέρει μόρφωση και επιβράβευση. Το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς, ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ (Επίπεδο 1) θα βοηθήσει τα παιδιά σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

Εκπαιδευτική και Διασκεδαστική Μάθηση:

  • Τα 24 Γράμματα: Τα παιδιά θα γνωρίσουν τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου με διαισθητικό τρόπο, δηλαδή θα τα αναγνωρίσουν μέσα από «εικόνες αναφοράς».
  • Γραφή και Λεπτή Κινητική Δεξιότητα: Θα μάθουν να τα γράφουν, αναπτύσσοντας σταδιακά τη λεπτή κινητική δεξιότητα της γραφής.
  • 200+ Αρχαίες Ελληνικές Λέξεις: Παράλληλα, θα έρθουν σε επαφή με περισσότερες από 200 αρχαίες ελληνικές λέξεις και θα μπορέσουν να τις προφέρουν, καθώς θα ακούν το ηχητικό υλικό μέσω QR codes.
  • Διαδραστική Μάθηση Μέσα από το Παιχνίδι: Θα μάθουν παίζοντας, χρωματίζοντας όμορφες εικόνες και κολλώντας υπέροχα αυτοκόλλητα.

Μέσω αυτής της διαδραστικής προσέγγισης, τα παιδιά όχι μόνο θα βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες αλλά και θα εκτιμήσουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό. Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι, θα χτίσουν μια σταθερή βάση που θα ωφελήσει τη σχολική πορεία τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

Γιατί θα Αγαπήσετε Αυτό το Βιβλίο:

  • Συνδυάζει γραφή και διαγραφή με ηχητικό υλικό για μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία.
  • Βοηθά τα παιδιά να εκτιμήσουν την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα.
  • Κάνει τη μάθηση ευχάριστη και εποικοδομητική.
  • Βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν την συνέχεια της ελληνικής γλώσσας.

Αποκτήστε το βιβλίο σας σήμερα:

Μην χάσετε αυτήν την εκπαιδευτική και διασκεδαστική ευκαιρία για τα παιδιά σας. Το «Μανθάνω καὶ Γράφω τὰ γράμματα τοῦ Ἀλφαβήτου» είναι διαθέσιμο τώρα. Ξεκινήστε αυτό το μαγευτικό ταξίδι στη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ελλάδος!

Τι Είπαν για το Βιβλίο

Δείτε σχετικά