Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Όλοι εμείς στην «Ελληνική Αγωγή» πιστεύουμε ότι η εισαγωγή των παιδιών στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα σε μικρή ηλικία, ει δυνατόν από την προσχολική, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς ανοίγει την πόρτα σε έναν από τους πλουσιότερους πολιτισμούς της ανθρωπότητος. Μέσω αυτού του βιβλίου, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τις πρώτες λέξεις στα Αρχαία Ελληνικά διασκεδαστικά και δημιουργικά. Οι λέξεις χωρίζονται σε ενότητες, συνεχίζοντας την πορεία που είχε ξεκινήσει με το βιβλίο «Μανθάνω καὶ Γράφω τὰ Γράμματα τοῦ Ἀλφαβήτου», όμως αυτή τη φορά, προχωράμε και ένα βήμα παραπάνω: με τον ειδικό μαρκαδόρο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, ή να ενώσουν τις λέξεις με τις εικόνες. Όλες οι λέξεις έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να προετοιμάσουν τα παιδιά για το επόμενο επίπεδο, όπου θα αρχίσουν να διαβάζουν πρωτότυπα κείμενα αλλά και μύθους, στα Αρχαία Ελληνικά!
Η γλώσσα είναι η πύλη για την κατανόηση οποιουδήποτε πολιτισμού. Πόσο μάλλον για τον Ελληνικό, έναν από τους σπουδαιότερους πολιτισμούς του κόσμου! Η εισαγωγή των παιδιών στην Αρχαία Ελληνική από μικρή ηλικία είναι τόσο σημαντική όσο και ανταποδοτική. Το δεύτερο βιβλίο της νέας σειράς, ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ (Επίπεδο 1): «Γράφω –  Σβεννύω καὶ Μανθάνω Λέξεις» έχει σχεδιαστεί για να κάνει αυτή τη διαδικασία της μάθησης απολαυστική και χρήσιμη.

Εκπαιδευτική και Διασκεδαστική Μάθηση:

  • 300+ Λέξεις: Περιλαμβάνει πάνω από 300 λέξεις οργανωμένες σε τριάντα (30) συναρπαστικά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή των αρχαίων Ελλήνων.
  • Δραστηριότητες: Δραστηριότητες όπως επιλογή ή αντιστοίχιση λέξεων και εικόνων ενισχύουν τη μάθηση, επιτρέποντας στα παιδιά να γράφουν και να σβήνουν τις απαντήσεις τους, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι.
  • Ηχητικό Υλικό: Επιπλέον, το ηχητικό υλικό διαθέσιμο μέσω κωδίκων QR υποστηρίζει τα παιδιά που δεν μπορούν ακόμη να διαβάσουν ή απλώς τους προσφέρει ευχάριστη ακρόαση.

Γιατί θα Αγαπήσετε Αυτό το Βιβλίο:

  • Συνδυάζει γραφή και διαγραφή με ηχητικό υλικό για μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία.
  • Βοηθά τα παιδιά να εκτιμήσουν την ελληνική γλώσσα από νωρίς.
  • Κάνει τη μάθηση ευχάριστη και εποικοδομητική.
  • Φέρνει τα παιδιά σε επαφή με έναν από τους σπουδαιότερους και ομορφότερους πολιτισμούς του κόσμου!

Αποκτήστε το βιβλίο σας σήμερα:

Μην χάσετε αυτήν την εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία. Ξεκινήστε τώρα το μαγευτικό ταξίδι στην υπέροχη γλώσσα μας!

Τι Είπαν για το Βιβλίο

Δείτε σχετικά