Τμήματα Ενηλίκων

Εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.  
 
Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε τα μαθήματα που πάντα θέλατε – αλλά δεν προλαβαίνατε – μέσω διαδικτύου! 
 

Από το 2017 έχει εγκατασταθεί στη Σχολή ειδική ψηφιακή πλατφόρμα παρακολουθήσεως με την οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μάθημα εξ αποστάσεως, μέσω H/Y, tablet ή κινητού. Έτσι, τα μαθήματά μας “ταξιδεύουν” σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα που οι συνθήκες το επιβάλλουν και για την προστασία όλων, σας συνδέουμε με την τάξη μας, από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

 
Παρακολουθήστε μαθήματα Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Αρχαίων Ελληνικών, Ετυμολογίας, Γεωπολιτικής και πολλά άλλα, με έναν μόνον κωδικό. Καταξιωμένοι καθηγητές, φιλόλογοι, ιστορικοί, ειδικοί δημοσίου λόγου είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας εξέλιξη! Επιπλέον υλικό στέλνεται αναλόγως με τις απαιτήσεις των μαθημάτων. Με την παρακολούθηση ολόκληρων των κύκλων μαθημάτων, δίδεται και το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολουθήσεως. 
 
Κόστος παρακολουθήσεως 60€/μήνα, έως τρία μαθήματα (για όλα τα τμήματα), για όλα τα μέλη της οικογενείας! Που σημαίνει πως πληρώνετε μία συνδρομή, για όλη την οικογένεια, για τρία μαθήματα! Δείτε όλα τα μαθήματα και επιλέξτε ποια θα παρακολουθήσετε αυτό το μήνα: https://ellinikiagogi.gr/mathimata-arxaion-ellinikon/eks-apostaseos-mathimata-arxaion-ellinikon/
Επωφεληθείτε από την προσφορά και ξεκινήστε τώρα να μαθαίνετε σωστά την όμορφη γλώσσα μας, από την αρχή! 
 
Εγγραφείτε τώρα μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω τραπέζης, με e-banking.