ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Εγγραφή στα εξ αποστάσεως μαθήματα

Με την εγγραφή σας σε ετήσια βάση, ή την εγγραφή σας σε πάνω από 2 μαθήματα απολαμβάνετε προνομίων! Επικοινωνήστε με τη Σχολή για λεπτομέρειες.

Συμπληρώστε τη φόρμα δημιουργίας κωδικού στην πλατφόρμα μας, με χρήση μόνο λατινικών χαρακτήρων, και επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. 

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση της εγγραφής σας παρακαλείστε να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής 24 ώρες νωρίτερα της έναρξης του μαθήματος.

Μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή σας είτε κάθε μήνα, είτε άπαξ. Κάθε μήνας στοιχίζει 60€, ενώ εάν αποφασίσετε να εξοφλήσετε όλο το έτος, θα έχετε τον έναν μήνα δώρο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία εγγραφής ή επιθυμείτε συνδρομή διαφορετικής διάρκειας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη σχολή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ellinikiagogi.gr ή με τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

Τρόποι πληρωμής

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

1. Στο λογαριασμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ:
GR63 0140 1040 1040 0233 0000 249 – ALPHA BANK
(απαραίτητη η αναγραφή του ονόματός σας).
Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΠΕ

2. Με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Άμεση σύνδεση με το μάθημα.

(συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω)

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Κηφισίας 125 Αμπελόκηποι
3ος όροφος
τηλ: +30 210 522 1314

Φόρμα Εγγραφής

Εάν έχετε ήδη λογαρισμό, συνδεθείτε προτού προχωρήσετε στην επόμενη αγορά συνδρομής.

 • Παρακολουθήστε τον έκτακτο, επετειακό κύκλο, αφιερωμένο σε μία από τις πιο ένδοξες επαναστάσεις της παγκόσμιας Ιστορίας. Οι Ήρωες, οι Μάχες και τα Γεγονότα που σημάδεψαν τον απελευθερωτικό Αγώνα του 1821 σε 18 δίωρα μαθήματα με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Κόστος Εγγραφής: 200€ για όλον τον κύκλο (από 255€ αρχική τιμή)
  Θέλετε να δείτε ένα μάθημα που σας ενδιαφέρει και μετά να αποφασίσετε στην αγορά του; Τώρα μπορείτε, αγοράστε την ημερήσια συνδρομή και στείλτε μας email στο info@ellinikiagogi.gr αναφέροντας το μάθημα που θέλετε να έχετε πρόσβαση.
  Όλοι οι κανόνες της νεοελληνικής Γραμματικής σε συνδυασμό με τα αριστουργήματα της παιδικής Λογοτεχνίας, σε 40 ευχάριστα και ξεκούραστα βιντεομαθήματα των 20λεπτών/μάθημα. Τα μέρη του λόγου, το άρθρο και το ουσιαστικό, Οι αντωνυμίες, το ρήμα, η κλίση και τα παραθετικά των επιθέτων, οι μετοχές, οι προθέσεις, οι προτάσεις, όλοι οι κανόνες και οι εξαιρέσεις της νέας ελληνικής Γραμματικής ώστε το παιδί να τα μάθει με τέτοιον τρόπο, που να μην τα ξεχάσει ποτέ! Παράλληλα του δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσει και να ακούσει μερικά από τα ωραιότερα μυθιστορήματα της παιδικής Λογοτεχνίας όπως: από τη Γη στη Σελήνη, ένα παιδί μετράει τ’ άστρα, ο Μικρός Πρίγκιπας, ο Ολυμπιακός Ύμνος, ο θησαυρός της Βαγίας και πολλά ακόμη που θα ταξιδέψουν το μυαλό στον υπέροχο κόσμο της Λογοτεχνίας. Με τις φιλολόγους Σοφία Γούλα (Γραμματική) και Βίκυ Σακκά (Λογοτεχνία).
  Παιδικά Τμήματα Αρχαίων Ελληνικών. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν συνδέεστε για πρώτη φορά. Τα Αρχαία Ελληνικά στα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, προσφέρουν γερές βάσεις τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο. Παράλληλα, διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και δημιουργούν υγιή πρότυπα για τη ζωή τους. Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί μιάμιση ώρα. Ζητήστε να μιλήσετε με τις φιλολόγους μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε το πρώτο δωρεάν μάθημα!
  Παιδικά Τμήματα Αρχαίων Ελληνικών. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν συνδέεστε για πρώτη φορά. Τα Αρχαία Ελληνικά στα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, προσφέρουν γερές βάσεις τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο. Παράλληλα, διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και δημιουργούν υγιή πρότυπα για τη ζωή τους. Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί μιάμιση ώρα. Ζητήστε να μιλήσετε με τις φιλολόγους μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε το πρώτο δωρεάν μάθημα!
  Ένα πρωτότυπο, μοναδικό τετράωρο σεμινάριο για επαγγελματίες που γνωρίζουν τη δύναμη του branding στη διαμόρφωση και την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η Νίκη Συροπούλου (Singularity U) και η Ζωή Γιώτη (Siemens) μιλούν για τους στόχους, αναλύουν την έννοια της αυτογνωσίας που οδηγεί στην αυθεντικότητα, συζητούν για το όραμα και τα όνειρα, ενώ εξηγούν τη σημασία του Personal Branding και τον ρόλο του στην επαγγελματική εξέλιξη. Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πορεία του σεμιναρίου ενώ υποσχέθηκαν ότι θα εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στην επαγγελματική τους ζωή.
  Ο καθηγητής της Σορβόννης, Δημοσθένης Δαββέτας, παραδίδει απλά Μαθήματα Φιλοσοφίας για όλους, που αποδεικνύουν την διαχρονικότητα και την οικουμενικότητα της Αρχαίας Σκέψης. Δέκα ωριαία μαθήματα από τους Προσωκρατικούς Φιλοσόφους έως τους Κυνικούς, με ενδιάμεσους “σταθμούς” τον Παρμενίδη, τον Ηράκλειτο, τον Αναξίμανδρο, τον Αναξαγόρα, τον Πυθαγόρα, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τους Στωικούς ώστε ο μαθητής που έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με την ελληνική φιλοσοφία, να αποκτήσει συνοπτική αλλά πλήρη εικόνα.
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€ - 36 δίωρα μαθήματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης διδάσκει την Αρχαία Ελληνική Ιστορία με τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Μία συνολική επισκόπηση της Αρχαίας Ιστορίας σε 36 δίωρα μαθήματα που περιλαμβάνει τις περιόδους από τους αρχαϊκούς χρόνους και την γέννηση του ελληνικού κόσμου, έως την Αρχαία Ρώμη. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει το πώς λειτουργεί ο ιστορικός χρόνος και πώς διαμορφώνονται μέχρι και σήμερα οι εξελίξεις. Ένα μάθημα που σας διδάσκει όλη την την ένδοξη Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος με απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο.
  Από 480€, μόνον με 240€ - 32 δίωρα μαθήματα. Η συνέχεια της Αρχαίας Ιστορίας. Η πιο άγνωστη αλλά και κρίσιμη περίοδος της Ιστορίας μας, από την ίδρυση της Νέας Ρώμης, έως την Άλωση του 1453.Η επικράτηση του Χριστιανισμού, η εισβολή των Βαρβάρων, η πτώση της Δύσεως και η εθνογένεση των κρατών της Ευρώπης. Το Ισλάμ και η Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Με ιστορικές παραπομπές, χάρτες και την επίδραση των ιστορικών αυτών γεγονότων, στη σημερινή εποχή, σε 32 δίωρα μαθήματα. Με την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων, έχετε μία πλήρη εικόνα όλης της Ελληνικής Ιστορίας των αρχαίων και βυζαντινών χρόνων και λαμβάνετε την βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Όλος ο Εμφύλιος σε 4 μαθήματα. Ένας εντατικός, συγκλονιστικός κύκλος Ιστορίας διαρκείας τεσσάρων διαλέξεων. Μία αντικειμενική επισκόπηση των γεγονότων της εποχής που σημάδεψε τη Νεοελληνική Ιστορία. Η ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το ιδιώνυμο του Ελευθερίου Βενιζέλου, η 4η Αυγούστου, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων, τα Δεκεμβριανά, η συμφωνία της Βάρκιζας και κυρίως η Ιστορία 1946 – 1949 αναλύονται διεξοδικά σε έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων. Με ιστορικές παραπομπές, φωτογραφίες και ντοκουμέντα που σπάνια πλέον αναφέρονται στη σύγχρονη ιστορία και που τείνουν να ξεχαστούν.
  Προσφορά, από 600€ αρχική τιμή, μόνον με 300€! Όλα τα μαθήματα του ετήσιου κύκλου, από Σεπτέμβριο του 2020 έως και Μάιο του 2021, τώρα διαθέσιμα για εσάς σε μια εξαιρετική συνδρομή. Στην Ελληνική Αγωγή η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών αρχίζει απλά, μεθοδικά και αβίαστα. Βασικός στόχος είναι η κατανόηση των διαχρονικών κειμένων της ελληνικής γραμματείας και η επαφή τόσο με την γραπτή, όσο και με την προφορική πλευρά του λόγου. Ένα μάθημα που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν τη γλώσσα και ανησυχούν για την εξέλιξή της. Το μάθημα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί τρεις ώρες. Μεταδίδεται μέσω διαδικτύου ζωντανά και ασύγχρονα. Με την Ευμορφία Καπόλου.
  Στην Ελληνική Αγωγή η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών αρχίζει απλά, μεθοδικά και αβίαστα. Βασικός στόχος είναι η κατανόηση των διαχρονικών κειμένων της ελληνικής γραμματείας και η επαφή τόσο με την γραπτή, όσο και με την προφορική πλευρά του λόγου. Ένα μάθημα που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν τη γλώσσα και ανησυχούν για την εξέλιξή της. Το μάθημα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί τρεις ώρες. Μεταδίδεται μέσω διαδικτύου ζωντανά και ασύγχρονα. Με την Ευμορφία Καπόλου.
  Προσφορά, από 600€ αρχική τιμή, μόνον με 300€! Ραψωδίες Ε έως Ω, 40 μαθήματα. Ο μέγας ραψωδός Όμηρος, μας κληροδότησε το κυριώτερο έργο της ελληνικής πρακτικής βιοθεωρίας. Οὗτος ὁ ποιητής … ἀληθῶς τὴν Ἑλλάδα πεπαίδευκεν (Πλάτων). Στην Αρχαία Αθήνα η εκπαίδευση των νέων βασιζόταν στην ανάγνωση και την ερμηνεία του Ομήρου. Η συνεχής εντρύφηση της ελληνικής σκέψεως στο ομηρικό πνεύμα, υπήρξε η ισχυρότερη από όλες τις επιδράσεις που υπέστη. Οι μαθητές διδάσκονται την Οδύσσεια λέξη προς λέξη και μαγεύονται από τον μύθο και την τέχνη του μοναδικού ραψωδού. Στο μάθημα, που πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 1,5 ώρα, διαβάζουμε την Οδύσσεια από το πρωτότυπο, μαθαίνουμε το δακτυλικό εξάμετρο, τη σημασία των λέξεων, ετυμολογούμε και ερμηνεύουμε το κείμενο που αποτελεί την καταγραφή της πρώιμης ιστορίας που όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίσουν. Με την Ευμορφία Καπόλου.
  Προσφορά, από 600€ αρχική τιμή, μόνον με 300€! Όλα τα μαθήματα του ετήσιου κύκλου, από Σεπτέμβριο του 2020 έως και Μάιο του 2021, τώρα διαθέσιμα για εσάς σε μια εξαιρετική συνδρομή. Ετυμολογία: έτυμος (αληθινός) + λέγω. Ετυμολογία είναι ο αληθινός λόγος, ή αλλιώς, η αλήθεια μέσα στις λέξεις. Για τους Αρχαίους Έλληνες, όλες οι λέξεις σημαίνουν κάτι: «Ὁ λόγος, ἐὰν μὴ δηλοῖ, οὐ ποιήσει τὸ ἑαυτοῦ ἔργον» [Ἀριστοτέλους Ρητορική Γ.2.149.] Οι λέξεις, δηλαδ´, εάν δεν δηλώνουν οι ίδιες το νόημα τους, δεν υπηρετούν σωστά το έργο τους. Ένα ευχάριστο μάθημα που μας αποκαλύπτει τα “μυστικά" των λέξεων! Με την Ευμορφία Καπόλου. Επωφεληθείτε από την ετήσια συνδρομή και εξοικονομήστε 3 μήνες εντελώς δωρεάν!
  Όλες οι εξελίξεις της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής σκηνής, αναλύονται με διεξοδικό τρόπο συνδέοντας με παραδείγματα το παρόν με το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε γεωπολιτική ανάλυση μέσω των επίκαιρων και διαχρονικών διδαγμάτων του Θουκυδίδη. Το μάθημα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί μιάμιση ώρα. Με τον αμυντικό αναλυτή Γιάννη Θεοδωράτο. Επωφεληθείτε από την ετήσια συνδρομή και εξοικονομήστε 3 μήνες εντελώς δωρεάν!
  Από 600€ τώρα 300€. Η μελέτη των Πλατωνικών έργων συνεχίζεται. Αυτή τη χρονιά ο Λεωνίδας Γεωργιάδης συζητά με τους μαθητές τα εξής κείμενα: Γοργίας ή Περί Ρητορικής, ανατρεπτικός, Επινομίς ή Νυκτερινός Σύλλογος, Επιστολαί, Ερασταί ή Περί Φιλοσοφίας, Ερυξίας ή Περί Πλούτου, Ευθύδημος ή Εριστικός, Ευθύφρων ή Περί του Οσίου, Θεάγης ή Περί Φιλοσοφίας, Ίππαρχος ή Φιλοκερδής, Ιππίας ελάσσων ή Περί του Ψεύδους, Ιππίας μείζων ή Περί του Καλού, Ίων ή Περί Ιλιάδος, Κλειτοφών ή Προτρεπτικός, Μενέξενος ή Ἐπιτάφιος, Μένων ή Περί Ἀρετής, Μίνως ή Περί Νόμου, Νόμοι ή Περί Νομοθεσίας, Παρμενίδης ή Περί Ιδεών, Πρωταγόρας ή Σοφισταί, Φίληβος ή Περί Ηδονής. Σε 41 δίωρα μαθήματα, γίνεται η μελέτη και η κατανόηση των διαχρονικών κειμένων της Ελληνικής Φιλοσοφίας που διαμόρφωσε όλη τη δυτική σκέψη. Επωφεληθείτε από την ετήσια συνδρομή!
  Η μελέτη των Πλατωνικών έργων συνεχίζεται. Αυτή τη χρονιά ο Λεωνίδας Γεωργιάδης συζητά με τους μαθητές τα εξής κείμενα: Γοργίας ή Περί Ρητορικής, ανατρεπτικός, Επινομίς ή Νυκτερινός Σύλλογος, Επιστολαί, Ερασταί ή Περί Φιλοσοφίας, Ερυξίας ή Περί Πλούτου, Ευθύδημος ή Εριστικός, Ευθύφρων ή Περί του Οσίου, Θεάγης ή Περί Φιλοσοφίας, Ίππαρχος ή Φιλοκερδής, Ιππίας ελάσσων ή Περί του Ψεύδους, Ιππίας μείζων ή Περί του Καλού, Ίων ή Περί Ιλιάδος, Κλειτοφών ή Προτρεπτικός, Μενέξενος ή Ἐπιτάφιος, Μένων ή Περί Ἀρετής, Μίνως ή Περί Νόμου, Νόμοι ή Περί Νομοθεσίας, Παρμενίδης ή Περί Ιδεών, Πρωταγόρας ή Σοφισταί, Φίληβος ή Περί Ηδονής. Σε 40 δίωρα μαθήματα, γίνεται η μελέτη και η κατανόηση των διαχρονικών κειμένων της Ελληνικής Φιλοσοφίας που διαμόρφωσε όλη τη δυτική σκέψη.
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Ευμορφία Καπόλου. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Αγγελική Κομποχόλη. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Αγγελική Κομποχόλη. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Η Φωτοανάγνωση, περισσότερο γνωστή με τον διεθνή όρο "Speed Reading" είναι η μέθοδος της ταχείας ανάγνωσης βιβλίων. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, η ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου θα σας βοηθήσει να διαβάσετε γρηγορότερα! Με την μέθοδο αυτή, το διάβασμα γίνεται παιχνίδι, ενισχύεται η μνήμη, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση στη γνώση και η δημιουργική σκέψη και όλα αυτά βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας και γενικότερα, της ζωής τους. Το 80% των ενηλίκων που έχουν παρακολουθήσει ως σήμερα το πρόγραμμα της φωτοανάγνωσης έχει πετύχει τους στόχους που έθεσε και δήλωσε πως η μέθοδος αυτή βοήθησε στην απομνημόνευση των απαιτούμενων πληροφοριών.
  Στο σεμινάριο της φωτοανάγνωσης διδάσκεστε το δημιουργικό τρόπο για να κρατάτε σημειώσεις και να λύνετε θέματα. Οι "αράχνες" ή αλλιώς mindmaps σας βοηθούν να μαθαίνετε ό,τι θέλετε και να κερδίζετε ως και 80% περισσότερο χρόνο. Όσοι μαθητές τις έχουν χρησιμοποιήσει είχαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις τους κι αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργούν οι ίδιοι το υλικό που θέλουν να μάθουν. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 8 ώρες. Με την ψυχολόγο Βασιλική Γιαννακοπούλου. Απευθύνεται σε εφήβους 13 - 18 ετών.
  Η Βασιλική Γιαννακοπούλου μας εξηγεί πώς οφελεί η μέθοδος της φωτοανάγνωσης στα παιδιά του δημοτικού. Το 100% των μαθητών βελτίωσαν τις ακαδημαϊκές τους ικανότητες π.χ στην ορθογραφία, έμαθαν πιο σύντομα την ιστορία και διατήρησαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τις γνώσεις. Το σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες συνολικά και ως στόχο έχει να μπορέσουν τα παιδιά να διαβάζουν γρηγορότερα, πιο ξεκούραστα και πιο αποτελεσματικά! Απευθύνεται σε παιδιά 9 - 12 ετών.
  8 διαλέξεις
  Κύκλος τεσσάρων διαλέξεων διαρκείας 8 ωρών. Ένα μάθημα που ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της, κατά τα άλλα γνωστής, Ιστορίας.
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€. Ραψωδίες Α έως Ε, 35 μαθήματα. Ο μέγας ραψωδός Όμηρος, μας κληροδότησε το κυριώτερο έργο της ελληνικής πρακτικής βιοθεωρίας. Οὗτος ὁ ποιητής … ἀληθῶς τὴν Ἑλλάδα πεπαίδευκεν (Πλάτων). Στην Αρχαία Αθήνα η εκπαίδευση των νέων βασιζόταν στην ανάγνωση και την ερμηνεία του Ομήρου. Η συνεχής εντρύφηση της ελληνικής σκέψεως στο ομηρικό πνεύμα, υπήρξε η ισχυρότερη από όλες τις επιδράσεις που υπέστη. Οι μαθητές διδάσκονται την Οδύσσεια λέξη προς λέξη και μαγεύονται από τον μύθο και την τέχνη του μοναδικού ραψωδού. Στο μάθημα, που πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 1,5 ώρα, διαβάζουμε την Οδύσσεια από το πρωτότυπο, μαθαίνουμε το δακτυλικό εξάμετρο, τη σημασία των λέξεων, ετυμολογούμε και ερμηνεύουμε το κείμενο που αποτελεί την καταγραφή της πρώιμης ιστορίας που όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίσουν. Με την Ευμορφία Καπόλου.
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Το αρχαίο δράμα προήλθε από τις θρησκευτικές τελετές που γίνονταν προς τιμήν του θεού Διονύσου, κατά την διάρκεια των οποίων οι πιστοί χόρευαν και τραγουδούσαν τραγούδια που σχετίζονταν με την ζωή και την δράση του θεού. Δείτε πώς από τις λατρευτικές αυτές τελετές γεννήθηκε η τραγωδία και, γενικότερα, το Αρχαίο Δράμα, παρακολουθώντας αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μαθημάτων. Συγχρόνως, εξασκήστε τον προφορικό λόγο, επαναλαμβάνοντας θεατρικούς διαλόγους από το πρωτότυπο αριστουργηματικό κείμενο. Σε 36 δίωρα μαθήματα, με την Ευμορφία Καπόλου.
  Η προσωκρατική φιλοσοφία είναι το πρώτο στάδιο στην εξέλιξη της ελληνικής φιλοσοφίας.Oι εκπρόσωποί της, οι Προσωκρατικοί, θεωρούνται οι πρώτοι κοσμολόγοι και φυσιολόγοι, αφού επιχείρησαν να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τον κόσμο και τη φύση, χρησιμοποιώντας τη λογική, χωρίς αναφορές στον μύθο, τη θρησκεία, την αυθεντία ή την παράδοση. Παρακολουθήστε όλον τον κύκλο της Προσωκρατικής Φιλοσοφίας που αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα, σε προνομιακή τιμή, από 540€ μόνον με 270€. Με την Αγγελική Κομποχόλη
  Εάν είστε από εκείνους που νομίζετε πως με το δημόσιο λόγο δεν τα πάτε καλά γιατί δεν «το ‘χετε», κάνετε λάθος. Η Νίνα Καλούτσα, ειδικός φωνής, σας αποδεικνύει το αντίθετο. Ένα σεμινάριο 10 ωρών που μεταμορφώνει τη φωνή και τον λόγο σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ομιλία σας και δείτε θεαματική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 28 δίωρα μαθήματα. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Κύκλος 4 μαθημάτων σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας: 1. Η εργαλειοποίηση της Ιστορίας από την Αριστερά - αποσιώπηση, παραχάραξη, θυματοποίηση. Η Ιστορία ως όχημα για την ιδεολογική ηγεμονία. Ιδεολογική τρομοκρατία, η άλλη όψη της ηγεμονίας. Ο ρόλος των φιλελεύθερων διανοουμένων. Αναδρομή - μύθοι της Αριστεράς. 2. Η δικαίωση των στρατηγικών επιλογών της φιλελεύθερης παράταξης. 3. Ριζοσπαστική Αριστερά και φιλελεύθερη δημοκρατία. Διάκριση των εξουσιών, νέος άνθρωπος, ιστορικό υποκείμενο, ναζισμός-κομμουνισμός, ανοικτή - κλειστή κοινωνία. Αριστερά και εξουσία. Ανάδυση στην Ευρώπη της αντισυστημικής Δεξιάς. Τα αίτια. Μεταναστευτικό. 4. Πού βρισκόμαστε σήμερα. Γιατί η Ελλάδα αποτελεί μια παγκόσμια ιδιαιτερότητα. Κινδυνεύουν οι δημοκρατικοί θεσμοί; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές; Η αναθεώρηση της Ιστορίας, όπλο στην μάχη κατά του ολοκληρωτισμού.
  Με τον αμυντικό αναλυτή Γιάννη Θεοδωράτο
  8 διαλέξεις
  Καθήκον του ανθρώπου είναι να θέσει τον εαυτό του σε αρμονία με το Σύμπαν, το οποίο, ως λογικό και αγαθό, τού μεταφέρει τις ιδιότητές του. Με το να βλάπτει κανείς τους άλλους για το υποτιθέμενο ατομικό του συμφέρον, υπονομεύει κατ' ουσίαν την ίδια του την φύση. Ο Στωικός δεν αρνείται τον κόσμο των θνητών πραγμάτων, ούτε όμως και εξαρτάται από αυτόν, απλώς ζει ατάραχα μέσα του. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Σε προνομιακή τιμή, από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Όποιο κι αν είναι το επάγγελμα ή η ειδικότητά σας, η ρητορική είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Διότι, παρόλο που παραδοσιακά η ρητορική σχετιζόταν με την πολιτική, το δίκαιο, τις δημόσιες σχέσεις, την αγορά και τη διαφήμιση η μελέτη της εισήλθε πλέον σε διαφορετικούς τομείς που σχετίζονται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες τη θρησκεία και τις κοινωνικές επιστήμες, τη δημοσιογραφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, ακόμα και τη χαρτογραφία ή την αρχιτεκτονική, ως οπτικές γλώσσες που μεταφέρουν νόημα. Υπό αυτή την έννοια κάθε όψη της ανθρώπινης ζωής που εξαρτάται από τη δημιουργία και και μεταφορά νοήματος εμπλέκει στοιχεία ρητορικής. Μόνο εάν διδαχθείτε την τέχνη της ρητορικής, θα αντιληφθείτε το πόσο απαραίτητη σας είναι σε κάθε τομέα της επαγγελμάτικής σας ζωής. Ένα τρίωρο σεμινάριο με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Κύκλος Φιλοσοφίας 5 δίωρων διαλέξεων. 1. Η τριμέρεια της Ψυχής στον Όμηρο. 2. Η Ψυχή και το Σώμα κατά τον Πλάτωνα 3. Ο αριθμός της Ψυχής 4. Ο Κένταυρος και η Ψυχή 5. Ο Ηλιοκεντρισμός επί της Θόλου της Επιδαύρου.
  Κύκλος Ιστορίας 9 διαλέξεων. 1. Η Έξοδος του Μεσολογγίου 2. Η Έναρξις της Επαναστάσεως 3. Το στρατιωτικό σχέδιο του Κολοκοτρώνη 4. Η επανάσταση στην Στερεά Ελλάδα 5. Η επανάσταση στα νησιά 6. Η εξάπλωση της επανάστασης 7. Οι βασικές μάχες 8. Καραισκάκης 9. Το τέλος της επαναστάσεως
  Από 480€ αρχική τιμή, μόνον με 240€

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.