Παιδικά τμήματα Αρχαίων Ελληνικών

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών στα παιδιά, όπου κι αν βρίσκεστε! 
 
Από το 2017 έχει εγκατασταθεί στη Σχολή ειδική ψηφιακή πλατφόρμα παρακολουθήσεως με την οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μάθημα εξ αποστάσεως, μέσω H/Y, tablet ή κινητού.
 
Έτσι, τα μαθήματά μας “ταξιδεύουν” σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα που οι συνθήκες το επιβάλλουν και για την προστασία όλων, συνδέουμε όλους μας τους μαθητές με την τάξη μας, από την ασφάλεια του σπιτιού τους!
 
 
Παρακολουθήστε το Προσχολικό τμήμα (για παιδιά από 3 – 5 ετών) και δείτε πόσο εύκολα μαθαίνουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου λέξεις, φράσεις, διαλόγους, μύθους, στα Αρχαία Ελληνικά! 
 
Συνδεθείτε με το τμήμα Παίδων για παιδιά δημοτικού και αρχίστε το ταξίδι της Ετυμολογίας των λέξεων από την αρχή! Επιπλέον, παρακολουθήστε δωρεάν τα τμήματα Εκθέσεως και Λογικής (μαθηματικά προβλήματα μέσω της Φιλοσοφίας, για παιδιά).
 
Για τα παιδιά του Γυμνασίου, τα εφηβικά μας τμήματα συνεχίζουν τη μελέτη του Ομήρου και της Τραγωδίας. 
Σε όλους τους μαθητές στέλνονται ασκήσεις και επιπλέον υλικό για μελέτη. Μία φορά την εβδομάδα, ανεβαίνει ένα νέο μάθημα, ώστε τα παιδιά να προχωρούν στην ύλη. 
 
Τα οφέλη της εκμαθήσεως των Αρχαίων Ελληνικών έχουν γίνει αντικείμενο ερεύνης διεθνώς. Σε όλη την Ευρώπη τα παιδιά μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο Γυμνάσιο ενώ στη Μεγάλη Βρετανία η μελέτη των Αρχαίων Ελληνικών ξεκινά από το δημοτικό. Ζητήστε μας να σας στείλουμε τα στοιχεία και τις έρευνες που το αποδεικνύουν. Τα Αρχαία Ελληνικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος. Μένουμε στο σπίτι και μαθαίνουμε καλυτερα τη γλώσσα μας! 
 
Κόστος παρακολουθήσεως 60€/μήνα, για όλα τα τμήματα, για όλα τα μέλη της οικογενείας! Που σημαίνει πως πληρώνετε μία συνδρομή, για όλα τα παιδιά της οικογενείας!
 

Διαθέσιμο μέσω διαδικτύου.