ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Ελληνική Αγωγή αποτελεί πλέον πιστοποιημένο κέντρο εξετάσεων Αρχαίων Ελληνικών της εταιρείας LanguageCert, μία εταιρεία του ομίλου PeopleCert. Οι πρώτες εξετάσεις στα επίπεδα Α1, Α2, Β1 και Β2 θα διεξαχθούν στην Ελληνική Αγωγή στις 12 Μαρτίου 2023. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, παρακαλούμε να μας στείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος το αργότερο έως την 1η Μαρτίου.

Η εταιρεία πιστοποιήσεων LanguageCert προσφέρει ένα μοναδικό προσόν για όσους επιθυμούν να ενσωματώσουν διαχρονικές ιστορικές, φιλοσοφικές και πολιτιστικές αξίες της κλασικής αρχαιότητας στη σύγχρονη πραγματικότητα, να εξερευνήσουν νέα πεδία μάθησης και να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η εκμάθηση μιας κλασικής γλώσσας.

Η εξἐταση LanguageCert Test of Classical Greek απευθύνεται σε μαθητές, σε φοιτητές, αλλά και σε επαγγελματίες μελετητές που στοχεύουν στην απόκτηση πιστοποιητικού υψηλής ποιότητας στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα. Στόχος της εξέτασης είναι να αξιολογήσει έγκυρα την ικανότητα των υποψηφίων στην κατανόηση και χρήση της αρχαίας ελληνικής σε εισαγωγικό επίπεδο, καθώς και να προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων σε πολλαπλά επίπεδα.

Στην Ελληνική Αγωγή είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή και προσβλέπουμε στην συμμετοχή σας, σε ένα από τα τέσσερα προσφερόμενα επίπεδα. Στους υποψηφίους εξεταζομένους μαθητές προσφέρεται δωρεάν ενημέρωση και προετοιμασία μία εβδομάδα πριν, την Κυριακή 5 Μαρτίου. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για το κόστος συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Σχολής μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Λ. Κηφισίας 125 – 127 
Εμπορικό Κέντρο Cosmos
 
210.5221314