Παιδικά Τμήματα – Έκπτωση 50%

➨Για όλους εσάς που νομίζετε πως τα Αρχαία Ελληνικά είναι δύσκολα.
➨Για όλους εσάς που θεωρείτε πως υπερβάλλουμε όταν λέμε για τις ιδιότητες των Αρχαίων στα παιδιά.
➨Για όλους εσάς που το σκέπτεστε καιρό αλλά διστάζετε…

Αυτή είναι η ευκαρία που περιμένατε!

 

“Δεν το πίστευα όταν είδα τις επιδόσεις του Δημήτρη μετά από 1 χρόνο παρακολουθήσεως στα Αρχαία” (Ιλιάνα Κ. μαμά Δημήτρη 10 ετών).

“Άλλαξε ακόμη και η συμπεριφορά της. Η κόρη μου μιλάει πολύ πιο ήρεμα και ολοκληρωμένα.” (Ανδρέας Χ. πατέρας Ιωάννας 8 ετών)

“Συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο μετά από τα πρώτα μαθήματα στην Ελληνική Αγωγή. Μέχρι και η δασκάλα στο σχολείο με ρώτησε τί άλλαξε!” (Κατερίνα Μ. μητέρα Παύλου 10 ετών)

Μόνο για τον Ιανουάριο προσφέρουμε 50% έκπτωση στους νέους μαθητές! Δηλαδή, μόνο με 30€ μπορούν όλα τα παιδιά δημοτικού από 6 έως 12 ετών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στην Ελληνική Αγωγή για να δείτε ακριβώς τη δουλειά μας και την αντιμετώπιση των παιδιών στον υπέροχο κόσμο της αρχαίας μας γλώσσας! Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσετε με τις καθηγήτριές μας, να μιλήσετε με τους γονείς που είναι κοντά μας εδώ και χρόνια για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα του 25ετούς έργου της Ελληνικής Αγωγής.

Τί πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε την προσφορά:
📌#1 Το παιδί πρέπει να πηγαίνει στο δημοτικό. Τα πολύ μικρά παιδάκια απο 3-5 του προσχολικού χρειάζονται περισσότερο χρόνο και οι μαθητές που ήδη παρακολουθούν από τον Σεπτέμβριο εχουν προχωρήσει πολύ. Τα παιδιά του Γυμνασίου επίσης, πρέπει να ξεκινούν από την αρχή, αλλιώς θα πελαγώσουν…
📌#2 Να καλέσετε στη Γραμματεία της Σχολής έως την Παρασκευή στις 20:00 που λήγει η προσφορά.
📌#3 Τα αδέλφια έχουν επιπλέον έκπτωση.
📌#4 Η προσφορά δεν θα ξαναγίνει.

Ελάτε στην παρέα μας και διαπιστώστε ἰδίοις ὄμμασι τα ευεργετικά αποτελέσματα της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στα παιδιά – πρωτού ξεκινήσουν το Γυμνάσιο. Ως πότε θα καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και θα ακούμε τους μαθητές του εξωτερικού να γνωρίζουν Αρχαία Ελληνικά καλύτερα από εμάς; Τώρα είναι η ώρα.

Σας περιμένουμε!

❗Προσοχή: Η προσφορά ισχύει για τον Ιανουάριο και λήγει αυτήν την Παρασκευή 10/1. Το Α’ έτος των Αρχαίων Ελληνικών πραγματοποιείται κάθε Παρασκεύη 17:00 – 18:30 ή κάθε Σάββατο 10:00 – 11:30 (μία από τις δύο ημέρες). Μην χάνετε χρόνο, η προσφορά λήγει!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα (πλησίον σταθμού μετρό Πανόρμου, δίπλα στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ)
210.5221314
info@ellinikiagogi.gr