Άδωνις Γεωργιάδης: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και συγκεκριμένα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 1993 και μετά το θάνατο των γονέων του, αναλαμβάνει την διεύθυνση των εκδόσεων «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Μέχρι σήμερα, υπό την δική του επίβλεψη έχουν εκδοθεί περίπου 1.000 βιβλία, κυρίως μεταφράσεις αρχαίων και βυζαντινών Ελλήνων συγγραφέων, αλλά και μελέτες γύρω από τον διαχρονικό Ελληνικό πολιτισμό. Το 1994 ίδρυσε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ», με σκοπό την διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης, με μία πρωτότυπη μέθοδο, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Λεωνίδας Γεωργιάδης: Το 1989 αποφοίτησε με ‘Άριστα” από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου και παρέμεινε ως μεταπτυχιακός υπότροφος μέχρι το 1993. Μετά τον απρόσμενο θάνατο των γονέων του ανέλαβε μαζί με τον αδελφό του Άδωνι την διεύθυνση του εκδοτικού οίκου «Γεωργιάδης – Βιβλιοθήκη των Ελλήνων”, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα. Από το 2003 είναι συμπαραγωγός της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Ελλήνων Έγερσις” που έχει ως σκοπό την παρουσίαση στο ευρύ κοινό όλων των σημαντικών έργων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Από το 2012 διδάσκει Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία στην πρότυπη σχολή «Ελληνική Αγωγή”. Διοργανώνει θερινά σεμινάρια, εκδρομές αρχαιολογικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, πάντα με σκοπό την διάδοση του Ελληνικού Πνεύματος και την εξέλιξη της ανθρωπότητας, πάνω στις μεγάλες αξίες του Ελληνισμού.

Άννα Τζιροπούλου – Ευσταθίου: Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Ελληνική και Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ιταλικά και Ισπανικά στην Casa d’ Italia και στο Ινστιτούτο της Ισπανικής Πρεσβείας αντιστοίχως. Είναι μέλος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς και του Ομίλου Πειραιώς για τη διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας, του οποίου επί διετίαν διετέλεσε Αντιπρόεδρος, ενώ η Ελληνική Ακαδημία της Βασκωνίας που εδρεύει στο Μπιλμπάο, την εξέλεξε τακτικό μέλος – εταίρο αυτής για την εν γένει προσφορά της και τους αγώνες της για την προώθηση των κλασσικών σπουδών, την διάδοση και μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και ειδικώτερα για το βιβλίο της “Πώς η Ελληνική γονιμοποίησε τον Ευρωπαϊκό λόγο.”

Σοφία Γούλα: Η Σοφία Γούλα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με κατεύθυνση κλασικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2004,στο πλαίσιο της επιμορφώσεως της, παρακολούθησε μαθήματα αρχαίων Ελληνικών και ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή. Ως φυσικό επακόλουθο ήρθε η διδασκαλία και των δύο αυτών μαθημάτων στην Ελληνική Αγωγή καθώς και σε άλλα κέντρα ελευθέρων σπουδών και ιδιωτικά σχολεία από το 2005 μέχρι και σήμερα. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι μητέρα ενός αγοριού.

Αγγελική Κομποχόλη: Η Αγγελική Κομποχόλη γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1986-1990). Υπότροφος του ΙΚΥ, υποστήριξε με επιτυχία τη διδακτορική της διατριβή στο ίδιο πανεπιστήμιο τον Οκτώβριο του 2008. Για την ερευνητική της εργασία τιμήθηκε τις χρονιές 2002, 2006 και 2010 με επαίνους της Ακαδημίας Αθηνών.

Βίκυ Σακκά: Η Βίκυ Σακκά είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, του τμήματος φιλοσοφίας και παιδαγωγικής ψυχολογίας με κατεύθυνση στην παιδαγωγική. Τα τελευταία οκτώ χρόνια διδάσκει τα προσχολικά και παιδικά τμήματα στην Ελληνική Αγωγή και τα παραρτήματά της.

Ουρανία Τουτουντζή: Η Ουρανία Ν. Τουτουντζή είναι συγγραφέας και διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2002 μέχρι το 2006 δίδαξε το Σεμινάριο Επιλογής «Φιλοσοφία – Πολιτισμός – Επικοινωνία» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Από το 2011 οργανώνει το «Εργαστήριο Αρχαίων Ελληνικών» για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου ενώ από το φθινόπωρο του 2016 διδάσκει στην «Ελληνική Αγωγή».