Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Ελληνική Αγωγή

Προετοιμασία για το Γυμνάσιο 2024-25

Προετοιμασία για το Γυμνάσιο

Στην Ελληνική Αγωγή, τα παιδιά του Δημοτικού μαθαίνουν την αρχαία ελληνική γλώσσα με σύγχρονες γλωσσικές μεθόδους, εστιάζοντας στη βιωματική μάθηση. Οι μικροί μαθητές διδάσκονται μύθους του Αισώπου, πρωτότυπες ιστορίες και κείμενα της σχολικής τους ιστορίας στα Αρχαία Ελληνικά, με απλοποιημένα και κατάλληλα για την ηλικία τους κείμενα, πάντα στα Αρχαία Ελληνικά.

Αυτή η προσέγγιση ενισχύει σημαντικά την κατανόηση των λέξεων και της προέλευσης αυτών, βελτιώνοντας παράλληλα την ορθογραφία και την ικανότητα παραγωγής λόγου. Το αποτέλεσμα είναι η συνολική βελτίωση των επιδόσεων των παιδιών σε όλα τα μαθήματα.

Κατά την ΣΤ’ Δημοτικού, η διδασκαλία επικεντρώνεται στην προετοιμασία για το Γυμνάσιο, εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της επόμενης εκπαιδευτικής βαθμίδας. Βασικός στόχος παραμένει η κατανόηση της σπουδαιότητας του ελληνικού πολιτισμού και η ανάπτυξη της αγάπης για την ελληνική γλώσσα.

Με τη Σοφία Γούλα

Προετοιμασία για το Γυμνάσιο 2024-25

Προετοιμασία για το Γυμνάσιο 2024-25 (1 Μαθήματα):