Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Η Δύναμη της Φωνής Σου

με τον

Τάσο Απoστὀλου

Ο Τάσος Αποστόλου, ηθοποιός, βαθύφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και έμπειρος δάσκαλος φωνής, παρουσιάζει, αναλύει και εξηγεί την δύναμη και τον ρόλο της φωνή στη ζωή, αλλά και στην επαγγελματική καταξίωση. 

1. Πώς δημιουργείται ο ήχος και η φωνή και πώς διαμορφώνεται αναλόγως με την προσωπικότητα του καθενός. Πώς καλλιεργείται και πώς εξελίσσεται.

2. Τεχνικές κατανόησης και εκφοράς λόγου.

3. Αναπνοή, ορθοφωνία, στοιχεία νοηματικής, ζέσταμα φωνής και στοιχεία απεύθυνσης. 

4. Οραματισμός, νοητικές δυνατότητες και χρήση. 

5. Εξατομίκευση προβλημάτων. 

Η φωνή είναι το εργαλείο που διαμορφώνει τις ανθρώπινες διαπροσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις από την πρώτη στιγμή μιας γνωριμίας. Η καλή εκφορά του λόγου, η σωστή άρθρωση και ο τόνος της φωνής έχει αποδειχθεί πως επηρεάζει σχέσεις και συμφωνίες, αφού αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα στην πρώτη εντύπωση. Σύμφωνα με έρευνες, ο τόνος της φωνής μεταφέρει το 40% του μηνύματος, ενώ μία ανεπαίσθητη αλλαγή στη χροιά της φωνής σου μπορεί να αυξήσει τον σεβασμό που τρέφουν οι συνάδελφοί σου για σένα. 

Πέντε δίωρα, μοναδικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν αυστηρά με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων. Από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου στις 19:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. 

Κόστος παρακολουθήσεως 150€. Για επαγγελματίες και εταιρείες, κόβεται τιμολόγιο. Προσφέρεται βεβαίωση συμμετοχής στο τέλος του σεμινάριου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
210.5221314 
info@ellinikiagogi.gr

Ellinikiagogi.gr