Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Θερινό Σεμινάριο Φιλοσοφίας 2024

Ανακοίνωση Θερινού Σεμιναρίου Φιλοσοφίας στην Τσαγκαράδα Πηλίου

Εὖ ζῆν: Η Τέχνη της Επιτυχίας, με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη.

Εξερευνήστε τις Μεθόδους Επιτυχίας που βασίζονται στις διδασκαλίες των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επιτύχετε σε κάθε δραστηριότητα της ζωής σας. Το θερινό σεμινάριο Φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό κτήμα της Τσαγκαράδας, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία εξάσκησης και διαλογισμού.

Περίοδοι Διεξαγωγής:

  • Α’ Περίοδος: 11 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2024
  • Β’ Περίοδος: 1 Αυγούστου έως 6 Αυγούστου 2024
  • Γ’ Περίοδος: 3 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2024

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

Ημέρα 1η: Άφιξη και εγκατάσταση στο κτήμα, εισαγωγικό μάθημα με θέμα “Η Ψυχολογία της Επιτυχίας”.

Συγκεκριμένα: Η άφιξη στο κτήμα της Τσαγκαράδας πραγματοποιείται το μεσημέρι, μετά από πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για την άνεση των συμμετεχόντων. Το απόγευμα, στις 17:30, ξεκινά το πρώτο μάθημα με θέμα “Η Ψυχολογία της Επιτυχίας”, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση της ευτυχίας και την αντιμετώπιση των αισθημάτων κατωτερότητας.

Ημέρα 2η: Μάθημα “Η Βιολογία της Επιτυχίας”, απογευματινή χαλάρωση στην παραλία του Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα: Το πρωινό μάθημα “Η Βιολογία της Επιτυχίας” αναλύει τον νόμο Pareto, την επίδραση του stress και τους τρόπους ελέγχου του. Η ημέρα συνεχίζεται στην παραλία του Μυλοποτάμου και κατόπιν στην πλατεία της Τσαγκαράδας.

Ημέρα 3η: Πρωινή πεζοπορία και μάθημα “Η Επιτυχία στον Επαγγελματικό Τομέα”.

Συγκεκριμένα: Το μάθημα “Η Επιτυχία στον Επαγγελματικό Τομέα”, καλύπτει θέματα όπως η ηγεσία, η δικτύωση, και η επιρροή της τεχνητής νοημοσύνης στον εργασιακό χώρο.

Ημέρα 4η: Διαλογισμός και μάθημα “Η Επιτυχία στις Διαπροσωπικές Σχέσεις”.

Συγκεκριμένα: Αυτή η ημέρα αφιερώνεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, με έμφαση στον τρόπο δημιουργίας επιτυχημένων και αρμονικών συντροφικών και οικογενειακών δεσμών, καθώς και στον ρόλο της ακρόασης και της αμοιβαίας κατανόησης.

Ημέρα 6η: Συνοπτική ανασκόπηση και ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Συγκεκριμένα: Ο κύκλος του σεμιναρίου κλείνει με μία ανασκόπηση, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επαναξιολογήσουν και να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους, διευκρινίζοντας απορίες και ερωτήματα.

Κάθε ημέρα του σεμιναρίου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρητικής μάθησης και πρακτικής εξάσκησης, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν τα μέγιστα από την εμπειρία τους στο σεμινάριο.

Κόστος Συμμετοχής:

480€ ανά δίκλινο δωμάτιο (περιλαμβάνονται 5 διανυκτερεύσεις, πρωινό και δίδακτρα).

Πληροφορίες και Εγγραφές: Τηλέφωνα: 6946 555 992, 210 522 1314

Email: panoptis@outlook.com, info@ellinikiagogi.gr

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις θέσης ή για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες.

 

Επικοινωνία