Σεμινάρια

 • Η Βασιλική Γιαννακοπούλου μας εξηγεί πώς οφελεί η μέθοδος της φωτοανάγνωσης στα παιδιά του δημοτικού. Το 100% των μαθητών βελτίωσαν τις ακαδημαϊκές τους ικανότητες π.χ στην ορθογραφία, έμαθαν πιο σύντομα την ιστορία και διατήρησαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τις γνώσεις. Το σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες συνολικά και ως στόχο έχει να μπορέσουν τα παιδιά να διαβάζουν γρηγορότερα, πιο ξεκούραστα και πιο αποτελεσματικά! Απευθύνεται σε παιδιά 9 - 12 ετών.
  Στο σεμινάριο της φωτοανάγνωσης διδάσκεστε το δημιουργικό τρόπο για να κρατάτε σημειώσεις και να λύνετε θέματα. Οι "αράχνες" ή αλλιώς mindmaps σας βοηθούν να μαθαίνετε ό,τι θέλετε και να κερδίζετε ως και 80% περισσότερο χρόνο. Όσοι μαθητές τις έχουν χρησιμοποιήσει είχαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις τους κι αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργούν οι ίδιοι το υλικό που θέλουν να μάθουν. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 8 ώρες. Με την ψυχολόγο Βασιλική Γιαννακοπούλου. Απευθύνεται σε εφήβους 13 - 18 ετών.
  Η Φωτοανάγνωση, περισσότερο γνωστή με τον διεθνή όρο "Speed Reading" είναι η μέθοδος της ταχείας ανάγνωσης βιβλίων. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, η ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου θα σας βοηθήσει να διαβάσετε γρηγορότερα! Με την μέθοδο αυτή, το διάβασμα γίνεται παιχνίδι, ενισχύεται η μνήμη, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση στη γνώση και η δημιουργική σκέψη και όλα αυτά βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας και γενικότερα, της ζωής τους. Το 80% των ενηλίκων που έχουν παρακολουθήσει ως σήμερα το πρόγραμμα της φωτοανάγνωσης έχει πετύχει τους στόχους που έθεσε και δήλωσε πως η μέθοδος αυτή βοήθησε στην απομνημόνευση των απαιτούμενων πληροφοριών.
  Όποιο κι αν είναι το επάγγελμα ή η ειδικότητά σας, η ρητορική είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Διότι, παρόλο που παραδοσιακά η ρητορική σχετιζόταν με την πολιτική, το δίκαιο, τις δημόσιες σχέσεις, την αγορά και τη διαφήμιση η μελέτη της εισήλθε πλέον σε διαφορετικούς τομείς που σχετίζονται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες τη θρησκεία και τις κοινωνικές επιστήμες, τη δημοσιογραφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, ακόμα και τη χαρτογραφία ή την αρχιτεκτονική, ως οπτικές γλώσσες που μεταφέρουν νόημα. Υπό αυτή την έννοια κάθε όψη της ανθρώπινης ζωής που εξαρτάται από τη δημιουργία και και μεταφορά νοήματος εμπλέκει στοιχεία ρητορικής. Μόνο εάν διδαχθείτε την τέχνη της ρητορικής, θα αντιληφθείτε το πόσο απαραίτητη σας είναι σε κάθε τομέα της επαγγελμάτικής σας ζωής. Ένα τρίωρο σεμινάριο με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Ένα πρωτότυπο, μοναδικό τετράωρο σεμινάριο για επαγγελματίες που γνωρίζουν τη δύναμη του branding στη διαμόρφωση και την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η Νίκη Συροπούλου (Singularity U) και η Ζωή Γιώτη (Siemens) μιλούν για τους στόχους, αναλύουν την έννοια της αυτογνωσίας που οδηγεί στην αυθεντικότητα, συζητούν για το όραμα και τα όνειρα, ενώ εξηγούν τη σημασία του Personal Branding και τον ρόλο του στην επαγγελματική εξέλιξη. Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πορεία του σεμιναρίου ενώ υποσχέθηκαν ότι θα εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στην επαγγελματική τους ζωή.
  Με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Διάρκεια 120΄

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Προχωρήστε σε σύνδεση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης σας

Δημιουργήστε λογαριασμό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να εγγραφείτε