Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

 • Από 1.020€ αρχική τιμή, μόνον με 500€. Συνολικά 68 δίωρα μαθήματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης διδάσκει την Αρχαία Ελληνική Ιστορία με τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Ξεκινιστε με μία συνολική επισκόπηση της Αρχαίας Ιστορίας σε 36 δίωρα μαθήματα που περιλαμβάνει τις περιόδους από τους αρχαϊκούς χρόνους και την γέννηση του ελληνικού κόσμου, έως την Αρχαία Ρώμη. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει το πώς λειτουργεί ο ιστορικός χρόνος και πώς διαμορφώνονται μέχρι και σήμερα οι εξελίξεις. Ένα μάθημα που σας διδάσκει όλη την την ένδοξη Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος με απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο. Βυζάντιο, η συνέχεια της Αρχαίας Ιστορίας. Η πιο άγνωστη αλλά και κρίσιμη περίοδος της Ιστορίας μας, από την ίδρυση της Νέας Ρώμης, έως την Άλωση του 1453.Η επικράτηση του Χριστιανισμού, η εισβολή των Βαρβάρων, η πτώση της Δύσεως και η εθνογένεση των κρατών της Ευρώπης. Το Ισλάμ και η Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Με ιστορικές παραπομπές, χάρτες και την επίδραση των ιστορικών αυτών γεγονότων, στη σημερινή εποχή, σε 32 δίωρα μαθήματα. Με την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων, έχετε μία πλήρη εικόνα όλης της Ελληνικής Ιστορίας των αρχαίων και βυζαντινών χρόνων και λαμβάνετε την βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Όλος ο Εμφύλιος σε 4 μαθήματα. Ένας εντατικός, συγκλονιστικός κύκλος Ιστορίας διαρκείας τεσσάρων διαλέξεων. Μία αντικειμενική επισκόπηση των γεγονότων της εποχής που σημάδεψε τη Νεοελληνική Ιστορία. Η ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το ιδιώνυμο του Ελευθερίου Βενιζέλου, η 4η Αυγούστου, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων, τα Δεκεμβριανά, η συμφωνία της Βάρκιζας και κυρίως η Ιστορία 1946 – 1949 αναλύονται διεξοδικά σε έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων. Με ιστορικές παραπομπές, φωτογραφίες και ντοκουμέντα που σπάνια πλέον αναφέρονται στη σύγχρονη ιστορία και που τείνουν να ξεχαστούν.
  Όλες οι εξελίξεις της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής σκηνής, αναλύονται με διεξοδικό τρόπο συνδέοντας με παραδείγματα το παρόν με το παρελθόν. Aπό αρχική τιμή 480€ προσφορά 270€ (πρόσβαση για ένα έτος)
  Κύκλος Ιστορίας 9 διαλέξεων. 1. Η Έξοδος του Μεσολογγίου 2. Η Έναρξις της Επαναστάσεως 3. Το στρατιωτικό σχέδιο του Κολοκοτρώνη 4. Η επανάσταση στην Στερεά Ελλάδα 5. Η επανάσταση στα νησιά 6. Η εξάπλωση της επανάστασης 7. Οι βασικές μάχες 8. Καραισκάκης 9. Το τέλος της επαναστάσεως
  Παρακολουθήστε τον έκτακτο, επετειακό κύκλο, αφιερωμένο σε μία από τις πιο ένδοξες επαναστάσεις της παγκόσμιας Ιστορίας. Οι Ήρωες, οι Μάχες και τα Γεγονότα που σημάδεψαν τον απελευθερωτικό Αγώνα του 1821 σε 18 δίωρα μαθήματα με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Κόστος Εγγραφής: 200€ για όλον τον κύκλο (από 255€ αρχική τιμή)
  Από 270€ προσφορά 170€ - τρεις θεματικές ενότητες. Ο Σάκης Μουμτζής μιλάει για την επίδραση της (α) Ιδεολογίας στην εξέληση των γεγονότων της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, αναφέρεται στις (β) Σκοτεινές Πτυχές της Περιόδου 1950 - 1990 και στη διαμόρφωση της (γ) Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€ - 36 δίωρα μαθήματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης διδάσκει την Αρχαία Ελληνική Ιστορία με τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Μία συνολική επισκόπηση της Αρχαίας Ιστορίας σε 36 δίωρα μαθήματα που περιλαμβάνει τις περιόδους από τους αρχαϊκούς χρόνους και την γέννηση του ελληνικού κόσμου, έως την Αρχαία Ρώμη. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει το πώς λειτουργεί ο ιστορικός χρόνος και πώς διαμορφώνονται μέχρι και σήμερα οι εξελίξεις. Ένα μάθημα που σας διδάσκει όλη την την ένδοξη Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος με απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο.
  Από 480€, μόνον με 240€ - 32 δίωρα μαθήματα. Η συνέχεια της Αρχαίας Ιστορίας. Η πιο άγνωστη αλλά και κρίσιμη περίοδος της Ιστορίας μας, από την ίδρυση της Νέας Ρώμης, έως την Άλωση του 1453.Η επικράτηση του Χριστιανισμού, η εισβολή των Βαρβάρων, η πτώση της Δύσεως και η εθνογένεση των κρατών της Ευρώπης. Το Ισλάμ και η Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Με ιστορικές παραπομπές, χάρτες και την επίδραση των ιστορικών αυτών γεγονότων, στη σημερινή εποχή, σε 32 δίωρα μαθήματα. Με την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων, έχετε μία πλήρη εικόνα όλης της Ελληνικής Ιστορίας των αρχαίων και βυζαντινών χρόνων και λαμβάνετε την βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Με τον αμυντικό αναλυτή Γιάννη Θεοδωράτο
  Κύκλος τεσσάρων διαλέξεων διαρκείας 8 ωρών. Ένα μάθημα που ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της, κατά τα άλλα γνωστής, Ιστορίας.
  Κύκλος 4 μαθημάτων σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας: 1. Η εργαλειοποίηση της Ιστορίας από την Αριστερά - αποσιώπηση, παραχάραξη, θυματοποίηση. Η Ιστορία ως όχημα για την ιδεολογική ηγεμονία. Ιδεολογική τρομοκρατία, η άλλη όψη της ηγεμονίας. Ο ρόλος των φιλελεύθερων διανοουμένων. Αναδρομή - μύθοι της Αριστεράς. 2. Η δικαίωση των στρατηγικών επιλογών της φιλελεύθερης παράταξης. 3. Ριζοσπαστική Αριστερά και φιλελεύθερη δημοκρατία. Διάκριση των εξουσιών, νέος άνθρωπος, ιστορικό υποκείμενο, ναζισμός-κομμουνισμός, ανοικτή - κλειστή κοινωνία. Αριστερά και εξουσία. Ανάδυση στην Ευρώπη της αντισυστημικής Δεξιάς. Τα αίτια. Μεταναστευτικό. 4. Πού βρισκόμαστε σήμερα. Γιατί η Ελλάδα αποτελεί μια παγκόσμια ιδιαιτερότητα. Κινδυνεύουν οι δημοκρατικοί θεσμοί; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές; Η αναθεώρηση της Ιστορίας, όπλο στην μάχη κατά του ολοκληρωτισμού.

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Προχωρήστε σε σύνδεση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης σας

Δημιουργήστε λογαριασμό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να εγγραφείτε