Εγγραφή στο newsletter

Μη χάσετε καμία ενημέρωση! Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα νέα μας


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: . You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact

Search
Close this search box.

Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα από το 1994

Ομήρου Οδύσσεια

Η σχολή μας γιορτάζει τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της. Σε αυτή την τόσο σημαντική επέτειο, αποφασίσαμε να κλείσουμε την χρονιά παρουσιάζοντας το έργο «Οδύσσεια» του Ομήρου ως την κορυφαία μας φετινή θεατρική παράσταση.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Μαΐου στο θέατρο «Αλίκη» και θα αρχίσει στις 19:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας ενθαρρύνουμε να έρθετε, αλλά και να προσκαλέσετε φίλους και συγγενείς σας, για να παρακολουθήσετε όλοι την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών μας, από 3 έως 16 ετών.

Η «Οδύσσεια», ένα έργο που συνεχίζει να συναρπάζει και να επηρεάζει παγκοσμίως, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην παγκόσμια λογοτεχνία ως ένα ποίημα του νόστου και της ανθρώπινης επινόησης. Μέσα από τις περιπέτειες του Οδυσσέα, την αφοσίωση της Πηνελόπης και την αναζήτηση του Τηλεμάχου, το έργο αναδεικνύει βαθιά στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της ψυχικής αναζήτησης του ανθρώπου.

Η «Οδύσσεια» του Ομήρου, έχοντας αναγνωριστεί ως πηγή έμπνευσης και διαμόρφωσης του πολιτισμού μας, προσφέρει σε όλους μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Η αποστολή μας είναι να διαδώσουμε την αξία και τη σοφία του έπους αυτού, ακολουθώντας την ρήση του Πλάτωνος: Ἀληθῶς τὴν Ἑλλάδα πεπαίδευκεν οὗτος ὁ Ποιητής. Προσδοκούμε στη συμμετοχή σας και σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Ελάτε να τιμήσουμε μαζί την τριακονταετή πορεία της Ελληνικής Αγωγής και να απολαύσουμε μια παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη!

 

Κλείστε τη θέση σας