ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ test

Εγγραφή στα εξ αποστάσεως μαθήματα

+ Οδηγίες βελτιωμένες

+ τα tabs από κάτω ποιο ωραία εικαστικά

Με την εγγραφή σας σε ετήσια βάση, ή την εγγραφή σας σε πάνω από 2 μαθήματα απολαμβάνετε προνομίων! Επικοινωνήστε με τη Σχολή για λεπτομέρειες.

Συμπληρώστε τη φόρμα δημιουργίας κωδικού στην πλατφόρμα μας, με χρήση μόνο λατινικών χαρακτήρων, και επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. 

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση της εγγραφής σας παρακαλείστε να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής 24 ώρες νωρίτερα της έναρξης του μαθήματος.

Μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή σας είτε κάθε μήνα, είτε άπαξ. Κάθε μήνας στοιχίζει 60€, ενώ εάν αποφασίσετε να εξοφλήσετε όλο το έτος, θα έχετε τον έναν μήνα δώρο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία εγγραφής ή επιθυμείτε συνδρομή διαφορετικής διάρκειας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη σχολή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ellinikiagogi.gr ή με τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

Επιλέξτε τον τρόπο συνδρομής που επιθυμείτε

Για τα παρακάτω χρειάζεται εικαστική βελτίωση, εδώ μιλάω περισσότερο για την αρχιτεκτονική της πληροφορίας

Φόρμα Εγγραφής

 • Κάθε Σαββάτο στις 18.00. Συνδρομή για 3 στη σειρά εκπαιδευτικά προγράμματα.
  Σαββάτο 9 Μαΐου 2020, στις 18.00
  Κυριακή 10/5/2020 στις 18:00. Διάρκεια: 120'
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€ - 36 δίωρα μαθήματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης διδάσκει την Αρχαία Ελληνική Ιστορία με τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Μία συνολική επισκόπηση της Αρχαίας Ιστορίας σε 36 δίωρα μαθήματα που περιλαμβάνει τις περιόδους από τους αρχαϊκούς χρόνους και την γέννηση του ελληνικού κόσμου, έως την Αρχαία Ρώμη. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει το πώς λειτουργεί ο ιστορικός χρόνος και πώς διαμορφώνονται μέχρι και σήμερα οι εξελίξεις. Ένα μάθημα που σας διδάσκει όλη την την ένδοξη Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος με απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο.
  Από 480€, μόνον με 240€ - 32 δίωρα μαθήματα. Η συνέχεια της Αρχαίας Ιστορίας. Η πιο άγνωστη αλλά και κρίσιμη περίοδος της Ιστορίας μας, από την ίδρυση της Νέας Ρώμης, έως την Άλωση του 1453.Η επικράτηση του Χριστιανισμού, η εισβολή των Βαρβάρων, η πτώση της Δύσεως και η εθνογένεση των κρατών της Ευρώπης. Το Ισλάμ και η Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Με ιστορικές παραπομπές, χάρτες και την επίδραση των ιστορικών αυτών γεγονότων, στη σημερινή εποχή, σε 32 δίωρα μαθήματα. Με την ολοκλήρωση και των δύο κύκλων, έχετε μία πλήρη εικόνα όλης της Ελληνικής Ιστορίας των αρχαίων και βυζαντινών χρόνων και λαμβάνετε την βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Όλος ο Εμφύλιος σε 4 μαθήματα. Ένας εντατικός, συγκλονιστικός κύκλος Ιστορίας διαρκείας τεσσάρων διαλέξεων. Μία αντικειμενική επισκόπηση των γεγονότων της εποχής που σημάδεψε τη Νεοελληνική Ιστορία. Η ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το ιδιώνυμο του Ελευθερίου Βενιζέλου, η 4η Αυγούστου, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων, τα Δεκεμβριανά, η συμφωνία της Βάρκιζας και κυρίως η Ιστορία 1946 – 1949 αναλύονται διεξοδικά σε έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων. Με ιστορικές παραπομπές, φωτογραφίες και ντοκουμέντα που σπάνια πλέον αναφέρονται στη σύγχρονη ιστορία και που τείνουν να ξεχαστούν.
  Όποιο κι αν είναι το επάγγελμα ή η ειδικότητά σας, η ρητορική είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Διότι, παρόλο που παραδοσιακά η ρητορική σχετιζόταν με την πολιτική, το δίκαιο, τις δημόσιες σχέσεις, την αγορά και τη διαφήμιση η μελέτη της εισήλθε πλέον σε διαφορετικούς τομείς που σχετίζονται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες τη θρησκεία και τις κοινωνικές επιστήμες, τη δημοσιογραφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, ακόμα και τη χαρτογραφία ή την αρχιτεκτονική, ως οπτικές γλώσσες που μεταφέρουν νόημα. Υπό αυτή την έννοια κάθε όψη της ανθρώπινης ζωής που εξαρτάται από τη δημιουργία και και μεταφορά νοήματος εμπλέκει στοιχεία ρητορικής. Μόνο εάν διδαχθείτε την τέχνη της ρητορικής, θα αντιληφθείτε το πόσο απαραίτητη σας είναι σε κάθε τομέα της επαγγελμάτικής σας ζωής. Ένα τρίωρο σεμινάριο με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
  Εάν είστε από εκείνους που νομίζετε πως με το δημόσιο λόγο δεν τα πάτε καλά γιατί δεν «το ‘χετε», κάνετε λάθος. Η Νίνα Καλούτσα, ειδικός φωνής, σας αποδεικνύει το αντίθετο. Ένα σεμινάριο 10 ωρών που μεταμορφώνει τη φωνή και τον λόγο σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ομιλία σας και δείτε θεαματική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.
  Παιδικά Τμήματα Αρχαίων Ελληνικών. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν συνδέεστε για πρώτη φορά. Τα Αρχαία Ελληνικά στα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, προσφέρουν γερές βάσεις τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο. Παράλληλα, διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών και δημιουργούν υγιή πρότυπα για τη ζωή τους. Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί μιάμιση ώρα. Ζητήστε να μιλήσετε με τις φιλολόγους μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε το πρώτο δωρεάν μάθημα!
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€ - 36 δίωρα μαθήματα
  Ο κύκλος αποσυμβολισμού του Οιδίποδος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: 1. Οιδίπους: Η γενεαλογία. Ο οίκος των Λαβδακιδών. 2. Οιδίπους, ο επικός ήρως. 3. Οιδίπους, ο τραγικός ήρως. 4. Ο Οιδίπους και το ζήτημα της γνώσεως. Προς μία τραγική οντολογία… Για τους λάτρεις της μυθολογίας και του αποσυμβολισμού των κρυμμένων μηνυμάτων κάθε Μύθου.
  Κύκλος 4 μαθημάτων σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας: 1. Η εργαλειοποίηση της Ιστορίας από την Αριστερά - αποσιώπηση, παραχάραξη, θυματοποίηση. Η Ιστορία ως όχημα για την ιδεολογική ηγεμονία. Ιδεολογική τρομοκρατία, η άλλη όψη της ηγεμονίας. Ο ρόλος των φιλελεύθερων διανοουμένων. Αναδρομή - μύθοι της Αριστεράς. 2. Η δικαίωση των στρατηγικών επιλογών της φιλελεύθερης παράταξης. 3. Ριζοσπαστική Αριστερά και φιλελεύθερη δημοκρατία. Διάκριση των εξουσιών, νέος άνθρωπος, ιστορικό υποκείμενο, ναζισμός-κομμουνισμός, ανοικτή - κλειστή κοινωνία. Αριστερά και εξουσία. Ανάδυση στην Ευρώπη της αντισυστημικής Δεξιάς. Τα αίτια. Μεταναστευτικό. 4. Πού βρισκόμαστε σήμερα. Γιατί η Ελλάδα αποτελεί μια παγκόσμια ιδιαιτερότητα. Κινδυνεύουν οι δημοκρατικοί θεσμοί; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές; Η αναθεώρηση της Ιστορίας, όπλο στην μάχη κατά του ολοκληρωτισμού.
  Η Φωτοανάγνωση, περισσότερο γνωστή με τον διεθνή όρο "Speed Reading" είναι η μέθοδος της ταχείας ανάγνωσης βιβλίων. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, η ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου θα σας βοηθήσει να διαβάσετε γρηγορότερα! Με την μέθοδο αυτή, το διάβασμα γίνεται παιχνίδι, ενισχύεται η μνήμη, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση στη γνώση και η δημιουργική σκέψη και όλα αυτά βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας και γενικότερα, της ζωής τους. Το 80% των ενηλίκων που έχουν παρακολουθήσει ως σήμερα το πρόγραμμα της φωτοανάγνωσης έχει πετύχει τους στόχους που έθεσε και δήλωσε πως η μέθοδος αυτή βοήθησε στην απομνημόνευση των απαιτούμενων πληροφοριών.
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Κύκλος τεσσάρων διαλέξεων διαρκείας 8 ωρών. Ένα μάθημα που ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της, κατά τα άλλα γνωστής, Ιστορίας.
  8 διαλέξεις
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Η προσωκρατική φιλοσοφία είναι το πρώτο στάδιο στην εξέλιξη της ελληνικής φιλοσοφίας.Oι εκπρόσωποί της, οι Προσωκρατικοί, θεωρούνται οι πρώτοι κοσμολόγοι και φυσιολόγοι, αφού επιχείρησαν να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τον κόσμο και τη φύση, χρησιμοποιώντας τη λογική, χωρίς αναφορές στον μύθο, τη θρησκεία, την αυθεντία ή την παράδοση. Παρακολουθήστε όλον τον κύκλο της Προσωκρατικής Φιλοσοφίας που αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα, σε προνομιακή τιμή, από 540€ μόνον με 270€. Με την Αγγελική Κομποχόλη
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Ευμορφία Καπόλου. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Το αρχαίο δράμα προήλθε από τις θρησκευτικές τελετές που γίνονταν προς τιμήν του θεού Διονύσου, κατά την διάρκεια των οποίων οι πιστοί χόρευαν και τραγουδούσαν τραγούδια που σχετίζονταν με την ζωή και την δράση του θεού. Δείτε πώς από τις λατρευτικές αυτές τελετές γεννήθηκε η τραγωδία και, γενικότερα, το Αρχαίο Δράμα, παρακολουθώντας αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μαθημάτων. Συγχρόνως, εξασκήστε τον προφορικό λόγο, επαναλαμβάνοντας θεατρικούς διαλόγους από το πρωτότυπο αριστουργηματικό κείμενο. Σε 36 δίωρα μαθήματα, με την Ευμορφία Καπόλου.
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 28 δίωρα μαθήματα. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Αγγελική Κομποχόλη. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020 (9 μήνες)
  Ο περσινός κύκλος των μαθημάτων σε προνομιακή τιμή. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με την Αγγελική Κομποχόλη. Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€.
  Με τον αμυντικό αναλυτή Γιάννη Θεοδωράτο
  8 διαλέξεις
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 480€ αρχική τιμή, μόνον με 240€
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Καθήκον του ανθρώπου είναι να θέσει τον εαυτό του σε αρμονία με το Σύμπαν, το οποίο, ως λογικό και αγαθό, τού μεταφέρει τις ιδιότητές του. Με το να βλάπτει κανείς τους άλλους για το υποτιθέμενο ατομικό του συμφέρον, υπονομεύει κατ' ουσίαν την ίδια του την φύση. Ο Στωικός δεν αρνείται τον κόσμο των θνητών πραγμάτων, ούτε όμως και εξαρτάται από αυτόν, απλώς ζει ατάραχα μέσα του. Ο κύκλος αποτελείται από 36 δίωρα μαθήματα. Με τον Λεωνίδα Γεωργιάδη. Σε προνομιακή τιμή, από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 540€ αρχική τιμή, μόνον με 270€
  Από 480€ αρχική τιμή, μόνον με 240€

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.